audiocoaching 2017-01-04T15:52:13+00:00

optimalistheader

Wordt jouw mening gevraagd?
Kom je op voor jezelf en durf je ’nee’ te zeggen?
Ben je gelukkig?

Het heeft allemaal te maken met de volgende kernvraag:


Heb je voldoende zelfvertrouwen?

Bedenk eens wat je zou kunnen bereiken, wie je zou kunnen zijn, wat je zou kunnen hebben als je voldoende zelfvertrouwen zou hebben…

De ideale levenspartner, de droombaan, het inkomen dat je wilt, de erkenning en status die je wilt…

En jij kunt dat óók!

Waarom? Omdat we als Optimalist trainers en coaches de afgelopen 30 jaar al vele honderden mensen hebben mogen helpen naar een gezond zelfvertrouwen.

Wil jij ook een gelukkiger & succesvoller leven? Pak dan NU je kans!

 

of:

Bestel in de Webshop

In deze audiotraining helpen we je stap voor stap. Twee professionele acteurs dragen op een leuke manier het e-boek: Creëer een winnend zelfvertrouwen’ voor dat volop adviezen staat. Dit e-boek kun je HIER downloaden zodat je alles kunt nalezen.

De adviezen die jou zullen helpen groeien, zijn met veel praktische en herkenbare voorbeelden uitgelegd. Zelfvertrouwen leer je niet alleen door deze adviezen te beluisteren, het is ook een kwestie van dóen! Daarom hebben we ook nog een aantal rollenspellen opgenomen die alle theorie verduidelijken zodat je er gemakkelijk zélf mee aan de slag kunt gaan.

Dit is je kans, want we bieden je dit audioprogramma geheel GRATIS aan als jij bereid bent ook andere mensen in jouw netwerk op dit buitenkansje te wijzen. Dit noemen we: ‘betaal sociaal’. Klik op de knop van jouw favoriete sociaal platform waarop een bericht komt met de tekst: ‘Mooi voordeel: jij kunt hier net als ik het luisterboek ‘Hoe creëer je een winnend zelfvertrouwen’ GRATIS downloaden’.

Wil je liever gewoon betalen voor dit waardevolle audioprogramma van 11 MP3 bestanden die ook jouw leven in positieve zin kunnen veranderen, klik dan op ‘bestel’ rechts bovenaan en voor slechts € 19,95 kun je meteen aan de slag. Dit programma is ook te koop als e-boek en online cursus.

Arjan Koopmans & Bram Föllings